13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialFemeie moartă din cauza frigului, sub dărâmăturile casei sale

Femeie moartă din cauza frigului, sub dărâmăturile casei sale

O femeie în vârstă de 67 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost găsită moartă, sâmbătă, în gospodărie, sub dărâmăturile casei sale arse într-un incendiu în 2012, vecinii acesteia afirmând că femeia ar fi decedat din cauza frigului, în urmă cu mai multe zile.

Femeia a fost găsită decedată sub dărâmăturile casei sale de pe strada Tabla Buţii din Drobeta Turnu Severin, fiind descoperită de către vecini, care nu o mai văzuseră de două săptămâni, iar sâmbătă au căutat-o acolo unde ştiau că doarme, printre PET-uri, lemne şi resturile locuinței care îi arsese în urmă cu trei ani, potrivit Mediafax.

”În 31 decembrie am strigat chiar eu la ea şi nu mi-a răspuns. Apoi au strigat şi ceilalţi vecini, până la urmă am luat iniţiativa să o căutăm. E decedată, cred că din cauza gerului, din cauza frigului”, a spus o vecină a victimei.

”Nemâncată, nespălată, îngheţată, a stat acolo în frig și nu a mai rezistat”, a afirmat un alt vecin al femeii.

La faţa locului au fost chemaţi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Mehedinţi, care au scos-o pe femeie de sub dărâmături, trupul neînsuflețit al acesteia fiind dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

“S-a intervenit cu un echipaj al pompierilor pentru scoaterea femeii de sub dărâmăturile unei case distruse în incendiu în urmă cu câțiva ani. Dânsa nu mai avea unde să se adăpostească şi stătea sub acele dărâmături. Vecinii ar fi venit să îi aducă mâncare, au văzut că nu mai este şi în final au găsit-o sub dărâmăturile acelea”, a declarat plutonier adjutant Dumitru Păun de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit femeia, primele indicii fiind că aceasta ar fi decedat în preajma sărbătorilor, din cauza frigului, în acea perioadă la Drobeta Turnu Severin temperaturile fiind cuprinse între minus 10 şi minus 20 de grade Celsius în timpul nopții.

Cele mai citite

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...

Israelul face un abuz grav asupra Associated Press: i-a închis transmisiunea în direct a acesteia pe tema evenimentelor din Fâşia Gaza

Associated Press a anunţat că oficiali israelieni au confiscat o cameră video şi echipament de emisie aparţinând agenţiei de presă şi au închis transmisiunea...

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă