18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialFenerbahce: Ar trebui ca meciurile de fotbal din Turcia să fie amânate,...

Fenerbahce: Ar trebui ca meciurile de fotbal din Turcia să fie amânate, până la lămurirea situaţiei

Clubul Fenerbahce a notat, într-un comunicat postat, duminică, pe site-ul oficial, că până la lămurirea situaţiei cu privire la atacul ce a vizat autocarul echipei, meciurile de fotbal din Turcia ar trebui să fie amânate.

"Considerăm că până la lămurirea situaţiei cu privire la acest atac sângeros şi până când opinia publică va fi satisfăcută este inevitabil ca ligile să fie amânate", se arată în comunicat.

"Ceea ce s-a întâmplat nu este un incident simplu provocat de suporteri, este un atac armat şi o tentativă de omor organizate şi plănuite împotriva echipei Fenerbahce", adaugă sursa citată.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă oraşele Rize şi Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Cele mai citite

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Angajări în schimbul contractelor cu statul într-o primărie din Buzău

Cazul denumit „Fata lu’ tata” a intrat în vizorul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în urma unor suspiciuni legate de angajarea Biancăi Firon, fiica...

Prongnoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în intervalul 29 aprilie – 12 mai

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pe regiuni, valabilă în intervalul 29 aprilie - 12 mai 2024. Astfel,...
Ultima oră
Pe aceeași temă