11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialFetele care au fost la un pas să se înece, vineri seară,...

Fetele care au fost la un pas să se înece, vineri seară, în Ștrandul Străulești sunt în stare gravă

Fetele care au fost la un pas să se înece vineri seară la Ştrandul Străuleşti se află în continuare în stare gravă, internate la Spitalul de Copiii “Grigore Alexandrescu”, transmite Agerpres

Citește și: UPDATE: Starea de sănătate a celor două tinere care erau pe cale să se înece la un ștrand din București este foarte gravă. Șansele de supraviețuire, minime

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Raluca Alexandru, fata de 16 ani prezintă o stare extrem de gravă, iar cealaltă fată de 12 ani este în stare gravă, ambele fiind intubate şi ventilate mecanic în Secţia de Terapie Intensivă. 

Două fete, de 12 şi respectiv 16 ani, au fost transportate de urgenţă, sâmbătă seara, la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, după ce au înghiţit apă într-un ştrand din zona Străuleşti, a informat ISU. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul fetelor descoperite în submersie în piscina complexului din zona Străuleşti, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile impuse de lege, informează DGPMB. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă