13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFiul unui polițist local din Dr. Tr. Severin, dat în consemn la...

Fiul unui polițist local din Dr. Tr. Severin, dat în consemn la frontieră. A dispărut de cinci zile

Andrei Valentin Drăgoi, un student de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin, fiul unui polițist local din municipiu, a fost dat în consemn la frontieră după ce, de cinci zile, familia nu mai știe nimic despre el, informează Mediafax.

Ultima dată el a vorbit la telefon cu părinţii în urmă cu cinci zile, când a plecat la un centru comercial să îşi cumpere haine.

Părinţii lui Andrei Valentin Drăgoi spun că ultima dată au vorbit la telefon cu fiul lor în 28 august, întrucât în ziua respectivă erau plecaţi la ţară, într-o localitate din apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin, iar tânărul era singur acasă.

"Noi am fost la ţară şi când ne-am întors am sunat băiatul, în 28 august, joi, pe la 14.05 şi l-am întrebat ce face. A zis că este în drum spre Carrefour pentru că a auzit că sunt reduceri la haine şi încălţăminte şi vrea să îşi cumpere. Mi-a mai zis că are o linie de baterie la telefon. Am încercat să îl sun în jur de 17.30 – 18.00, ca să ia şi pâine când vine acasă şi avea telefonul închis şi de atunci aparatul este închis, iar noi nu mai ştim nimic despre el”, a declarat, luni, mama tânărului.

Când au ajuns la locuinţa din Drobeta Turnu Severin, părinţii au găsit în apartament toate actele băiatului, inclusiv portofelul cu bani.

Tânărul este student în anul al doilea la Facultatea de Drept din cadrul Centrului Universitar din Drobeta Turnu Severin.

Părinţii au anunţat dispariţia tânărului la Poliţie, iar ulterior au postat anunţuri în locurile publice din Drobeta Turnu Severin, cu fotografia şi numărul de telefon al tatălui, pentru ca cei care îl văd pe tânăr să îi contacteze pe părinţi.

"Tânărul dispărut a fost dat în urmărire la nivel naţional, în acelaşi timp s-a luat şi măsura consemnului la frontieră. Rudele acestuia au postat la fiecare centru comercial şi instituţie din Drobeta Turnu Severin fotografia acestuia cu datele de identificare”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Vişan.

După ce a postat fotografia tânărului dispărut în Drobeta Turnu Severin, tatăl acestuia, care este poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin, a primit un apel telefonic de la un bărbat care i-a cerut aproximativ 50.000 de lei pentru a-şi revedea fiul. Tatăl tânărului dispărut a refuzat să comenteze această situaţie.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă