11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFosta soție a lui Dan Condrea face DEZVĂLUIRI privind afacerile Hexi Pharma...

Fosta soție a lui Dan Condrea face DEZVĂLUIRI privind afacerile Hexi Pharma și despre trecutul omului de afaceri

Fosta soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de câțiva ani că firma nu respecta rețeta originală a dezinfectanților care ajungeau în spitale. De asemenea, femeia spune că soțul ei ar fi fost ofițer SIE și că în anturajul lui erau ofițeri de la SIE și SRI.

”Am aflat din calculatorul de acasă unde intasem într-o fișă de producție”, a declarat Georgescu, la Tribunalul București.

Femeia susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

Prima soţie a lui Condrea cere, la Tribunalul București, custodia fetiţei în condiţiile în care copila fusese încredinţată tatălui. Ea a cerut şi instituirea de urgență a unui ordin judecătoresc pentru protecția copilului pe care îl are cu Condrea şi care în acest moment se află în grija mamei vitrege care ar abuza-o, informează RomâniaTV.

”Astăzi am depus probe suplimentare.  (…) Sunt probe temeinice că este un copil abuzat de ambii părinți, inclusiv de mama vitregă”, a spus  Laura Georgescu de pe treptele Tribunalului București.

Condrea, agent secret

Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, în care susține că apare un colonel de la serviciul Doi şi’un sfert, Iancu Damian, precizând că aceasta este dovada că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete.

”E doar o probă ca să liniștim lucrurile. Maior știe mai bine că are toate datele”, a spus femeia, care a afirmat că Dan Condrea a fost ofițer SIE.

Se asemenea, femeia a confirmat că Dan Condrea avea în anturajul său oameni de la SRI. “Da, familia Monea Cristian si Monea Adriana si mama lui Monea Cristian care erau ofiteri SPP la Cotroceni a fost cred și pe mandatul lui Băsescu. Făceau raportul în fiecare zi și mama lui Dan Condrea, Constanța Condrea, la doamna SPP-istă de la Cotroceni și Dan Condrea la Monea Cristian”, a declarat Laura Georgescu, potrivit România TV.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă