8.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSpecialFosta soție a lui George Motoi, mesaj emoționant după moartea actorului

Fosta soție a lui George Motoi, mesaj emoționant după moartea actorului

Fosta soție lui George Motoi, Cezara Dafinescu, a postat, pe Facebook, un mesaj de rămas bun pentru soțul ei, care amurit, miercuri, la vârsta de 79 de ani.

Cezara Dafinescu a scris că pentru ea Ovidiu Motoi a fost Făt Frumosul pe care îl așteaptă orice fată. 

”Alături de el am învățat că adevărata inteligență este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevărata inteligență este mereu copleșită de uimire. Am învățat de la el că libertatea nu este dreptul de a face ce vrei, ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Înseamnă răspundere, și de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar, mai cu seamă, George m-a învățat că în teatru trebuie să intri pe ușa din față. Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat”, a scris soția actorului.

Actrița a mai scris că în ciuda faptului că sentimentele dintre ei doi s-au stins, au rămas prieteni.

”Suntem doi oameni care s-au iubit candva, au un copil impreuna, si nu e vina noastra daca sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar insemna sa ma reneg pe mine, pentru ca intr-o perioada a vietii mele, el a fost ALESUL”, a subliniat Cezara Dafinescu.

De asemenea, fosta soție a actorului a sus că ea l-a iertat de mult.

”Drum bun dragul meu pornește cu lumina spre stele și IARTĂ-MĂ că.EU TE-AM IERTAT DEMULT. Cezara", a scris Cezara Dafinescu, pe pagina de Facebook. 

Actorul George Motoi a murit, miercuri, la vârsta de 79 de ani, a anunţat familia acestuia pe pagina de Facebook a artistului. 

"Tatăl meu şi-a trăit viaţa cu discreţie şi demnitate, preţuind fiecare clipă frumoasă şi învăţând din greşeli, cu bucurie şi fără regrete. La fel a ales să părăsească această lume, discret şi demn. M-a rugat să-i promit că voi păstra discreţia asupra bolii şi asupra trecerii lui în nefiinţă. Am de gând să-mi respect această promisiune şi vă rog şi pe voi să mă ajutaţi să fac acest lucru. Drum bun, tată, spre ceruri! Drum bun, George Motoi, spre ceruri!, Raluca", se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a artistului.

  
  
 

 

Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

Adrian Cioroianu la „ Tinerii și Monarhia”: Românii nu sunt ușor de condus

Invitații celei de a treia conferințe din seria „Tinerii și monarhia” de la Ploiești au fost Adrian Cioroianu, istoric, prof. univ. dr. la...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...
Ultima oră
Pe aceeași temă