25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialFostul parlamentar liberal Titi Holban şi soţia sa au fos răniţi într-un...

Fostul parlamentar liberal Titi Holban şi soţia sa au fos răniţi într-un accident în Buzău

Fostul deputat liberal Titi Holban şi soţia sa au fost răniţi, în urma unui accident rutier produs în Buzău, pe DN 2. Fostul parlamentar a suferit răni la cap şi a fost transportat la spital după ce maşina în care se afla s-a lovit de un cap de pod, transmite Mediafax.

Directorul Ambulanţei Buzău, Lhuana Zissu, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, că echipajele medicale au fost solicitate, vineri, pe DN 2, la Poşta Câlnău, la un accident.

Implicate au fost două persoane, respectiv fostul deputat PNL Titi Holban şi soţia sa, care în urma accidentului au suferit leziuni ce au impus transportul la spital.

”Fostul deputat a suferit un traumatism cranian, uşor, iar soţia traumatisme de coloană cervicală şi toracică. Noi i-am preluat în stare stabilă, conştienţi. Au fost transportaţi la spital, pentru investigaţii", a declarat Zissu.

Potrivit Poliţiei Buzău, maşina condusă de Titi Holban se deplasa de la Râmnicu Sărat către Buzău. Şoferul, fostul deputat, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod.

Cele mai citite

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă