11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFostul secretar executiv al PSD, Dorin Lazăr Maior, trimis în judecată pentru...

Fostul secretar executiv al PSD, Dorin Lazăr Maior, trimis în judecată pentru evaziune

Fostul președintele al Blocului Național al Revoluționarilor și secretar executiv al PSD, Dorin Lazăr Maior, a fost trimis în judecată de procurorii paechetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, pentru evaziune fiscală. 

Citește și: Secretarul executiv PSD, Dorin Lazăr Maior, dat în urmărire generală

Conform rechizitoriului procurorilor, în perioada iulie 2007 – aprilie 2008, în calitate de administrator al SC TP SRL Braşov, Maior  s-a sustras de la plata taxelor şi impozitelor datorate bugetului de stat, prin derularea de activităţi economice şi obţinerea de venituri fără evidenţierea în totalitate în documentele financiare şi contabile a operaţiunilor patrimoniale derulate.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridică la valoarea de 470.032 lei,iar pentru recuperarea acestuia, procurorii au pus sechestru pe averea lui. 

 Citeşte şi: DOSARUL ROMEXTERRA: Dorin Lazăr Maior, condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru şantaj

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Braşov.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă