12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialFotografia care arată REALITATEA TRISTĂ din spatele semimaratonului din București

Fotografia care arată REALITATEA TRISTĂ din spatele semimaratonului din București

În cadrul unui reportaj foto realizat de Mediafax despre semimaratonul din București o fotografie a ieșit în evidență. Din mulțimea de alergători se distinge un copil care duce în spate un sac mai mare decât el plin cu pahare de plastic și sticle. 

Printre ONG-urile care au participat la semimaraton au fost și Hope and Homes for Children România sau Asociaţia Little People, organizații care luptă pentru drepturile copiilor. 

Din fotografie nu este clar dacă băiatul curăță strada deoarece este pus de cineva sau provine dintr-o familie săracă și voia să facă bani din reciclare. 

Semimaratonul Bucureşti, orgnizat de către Asociaţia Bucharest Running Club, este un eveniment dedicat sportului de masă şi tuturor tipurilor de alergători la următoarele categorii: cursa populară (3,5 km), cursa individuală (10,5 km), ştafeta (21 km, echipa de 4 persoane) şi semimaratonul (21 km), notează Mediafax

Cei peste 10.000 de participanţi la cursele de duminică au avut posibilitatea să aleagă să alerge în una dintre cele opt echipe ale fundaţiilor şi asociaţiilor care au drept scop stragerea de fonduri pentru diferite cauze: Fundaţia Olimpică Română, Hope and Homes for Children România, Asociaţia Little People, Light Into Europe, United Way, Pădurea Copiilor şi WWF.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă