20.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum este ironizat Ioan Rus pe Internet, după declarațiile jignitoare privind...

FOTO. Cum este ironizat Ioan Rus pe Internet, după declarațiile jignitoare privind românii din diaspora

După ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat că românii pleacă în străinătate pentru câteva sute de euro, în timp ce copiii lor devin ”golani” și nevestele ”curve”, pozele de pe profilul de Facebook al fiului său au devenit virale. 

Astfel, pozele în care Alex Rus este în vacanță alături de iubita lui sunt ținta ironizărilor atât din partea persoanelor publice cât și din partea românilor care argumentează că nu este o bucurie sau un lucru ușor pentru nimeni să își lase familia în urmă și să plece la muncă în străinătate pentru a le putea oferi celor din urmă un trai mai bun. 

”Stăm departe de casă și plângem de dor…și d-alde d’astia care ne fură pe toți, că ‘n codru’…consideră că-și pot da cu părerea. La sf. lunii iunie voi pleca DIN NOU din țară, cu tot cu copii…pt că aici, după 2 ani de încercări pline de speranțe, nu am reușit nimic”, a scris o femeie pe Facebook. 

Citește și: Ministrul Ioan Rus și-a dat demisia, după declarațiile JIGNITOARE la adresa românilor din Diaspora

Academia Cațavencu a scris pe Facebook referitor la fostul ministru Rus: ”Ştiam că miniştrii guvernului Ponta sunt incompetenţi, dar nu şi impertinenţi. Tovarăşu Rus, că domn nu eşti, o să te-audă colegii mei, diasporenii!”.

Jurnalistul Dan Mazilu a scris că nu toată lumea este la fel de norocoasă ca fiul lui Rus: ”Ministrul Ioan Rus spune că nevestele constructorilor români care lucrează afară sunt curve. Domle, asta-i viața. Nu toată lumea are norocul lui fi-su, să arate ca Delon si să umble cu domnișoare de pension”. 

Times New Roman a publicat un desen intitulat ”Hotărârea lui Rus” care face referire la afirmațiile politicianului privind faptul că atunci când soții pleacă de acasă, femeile devin ”curve”. 

Jurnalista Emilia Șercan a arătat că acei români care lucrează acum în străinătate, au plecat din cauză că și-au pierdut locurile de muncă în România. ”Cinismul uriaș al declarației lui Ioan Rus vine din faptul că mulți “fierari, betoniști și zidari” și-au pierdut locurile de muncă și pentru că guvernele din care au făcut parte colegii lui de partid sau el însuși au distrus toată industria României, au jefuit prin privatizări dezastruoase toate combinatele, fabricile sau uzinele țării”. 

 

 

 

Cele mai citite

Chiliman, dezgropat din panseluțe pentru a preveni olifirea lui “Geoge Tuță”

Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) l-a dezgropat pe fostul edil Andrei Chiliman de sub un rond de flori cu panseluțe de mii...

Zeci de persoane, care încercau să ajungă în Piaţa Taksim pentru o manifestaţie de 1 Mai, reţinute de poliţie

Zeci de manifestanţi adunaţi la Istanbul pentru a sărbători 1 Mai au fost reţinuţi miercuri de forţele de ordine.Primele altercaţii au apărut în timp...

Mesaje haioase de 1 Mai. O selecție de urări de Ziua Muncii

Ziua Muncii sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește în fiecare an în țara noastră. În această zi, mulți sunt liberi, însă sunt și persoane...
Ultima oră
Pe aceeași temă