15.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialFoto. Explozie într-un bloc din Pitești. O persoană a ajuns la spital...

Foto. Explozie într-un bloc din Pitești. O persoană a ajuns la spital cu arsuri pe față și pe mâini

O explozie s-a produs, marți noaptea, într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Pitești. Deflagrația s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, iar o persoană a ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini. Locatarii s-au autoevacuat din imobil, scrie Mediafax.

În momentul producerii exploziei în apartament se aflau doi fraţi, care executau lucrări de amenajare a locuinţei situată în cartierul piteştean Trivale. Suflul exploziei a făcut ca bucăţi de geam şi termopan să zboare la aproximativ 15 metri de imobil.

Potrivit echipajelor care au intervenit la fața locului, explozia nu a fost urmată de incendiu, fiind afectat doar apartamentul unde a avut loc deflagrația.

Bubuitura puternică i-a scos pe mulţi dintre locatari din case, oamenii fiind speriaţi şi temându-se să se mai întoarcă în imobil înainte ca reprezentanţii de la firma de gaze şi ISU să le confirme că sunt în siguranţă.

“A fost o explozie neurmată de incendiu, într-un apartament din cartierul Trivale. A fost afectat doar apartamentul respectiv, o persoană fiind rănită. Totul din cauza unei acumulări de gaze. (…) În interiorul locuinţei erau doi fraţi, care lucrau în respectivul imobil, îl zugrăveau, îl amenajau. Colegii mei au intervenit cu un echipaj cu apă şi spumă şi două ambulanţe, una de prim ajutor şi una de terapie intensivă mobilă. O persoană este rănită. A primit îngrijiri medicale de la colegii mei şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

 

Cele mai citite

20% creștere în primele 4 luni ale anului 2024 pentru Chairry Chairry Design & Furniture  

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul soluțiilor de mobilier și amenajări interioare complete, raportează un volum de business de aproape 1 milion...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Statele baltice vor cere la summitul NATO creşterea la cel puţin 2,5% din PIB a bugetelor apărării statelor membre

Miniştrii apărării din statele baltice (Lituania, Letonia şi Estonia) au anunţat miercuri că la summitul NATO din iulie le vor cere aliaţilor creşterea la...
Ultima oră
Pe aceeași temă