21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Jurnaliștii de la Sky News discută amical cu românii care urmau...

FOTO. Jurnaliștii de la Sky News discută amical cu românii care urmau să se deghizeze în traficanți de arme

Două fotografii care par a fi preluate de la o cameră de supraveghere au fost făcute publice, miercuri seară, în timp ce se derulează ancheta autorităților române asupra presupusului trafic de arme relatat de Sky News.

Imaginile par a fi relizate în fața unui hotel din România, unde urmau să fie cazați membrii britanici ai echipei de televiziune de la Sky News.

Unul dintre britanicii care apare în imagini este realizatorul Stuart Ramsay. Din cele două imagini reiese că românii și britanicii au o relație bună și par a pune la punct detaliile viitoarei lor colaborări.

Cel puțin trei bărbați, cetățeni români, au fost audiați miercuri de procurorii DIICOT, pe tema așa-zisului dosar de contrabandă cu arme.

Citește mai multe aici: DIICOT i-a găsit pe românii prezentați ca traficanți de arme de postul Sky News. Întregul material ar fi o înscenare! Postul de televiziune: Ramsey a realizat un reportaj „solid”

Fotografii: Adelin Petrișor 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Nu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand și Tudorache își fac mâna pentru alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu Un fenomen extrem de rar pe raza sectorului 1 din Capitală, de aproximativ trei ani și jumătate, a început să fie...

ANAF a publicat Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat pe portalul propriu Ghidul asociaţiilor, fundaţiilor şi federaţiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial. Conform...

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă