16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialMinistrul Muncii, Olguța Vasilescu, se apără pe Facebook, după discursul de la...

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, se apără pe Facebook, după discursul de la ONU în limba engleză: Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala m-am prezentat decent. Ulterior, mesajul de pe contul său a fost șters

Ministrul Muncii și al Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, printr-un mesaj pe Facebook, după ce utilizatorii de internet au râs de pronunția sa în engleză, în cadrul unui discurs susținut la Comisia ONU. Fostul edil al Craiovei a scris că s-a descurcat decent, mai ales că nu a făcut nicio oră de engleză la școală, iar miercuri va vorbi în limba franceză. Ulterior, mesajul a fost șters.

„Acesta a fost adevăratul test al scutului de la Deveselu.. Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala si avea de ales între engleză, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Mâine e Organizația Internațională a Francofoniei și voi vorbi in franceza”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

O înregistrare video în care ministrul Muncii a citit un discurs în limba engleză a devenit viral pe rețelele sociale. Glumele internauților pe seama pronunției sale, greu de urmărit, nu au întârziat să apară. 

 

Cele mai citite

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploiești

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Mărăşeşti din...

EXCLUSIV. Surse liberale: Nicușor Dan a vrut să demisioneze după trei luni; PNL l-a oprit

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vrut să demisioneze din funcție, după aproximativ trei luni de la preluarea mandatului, au declarat, pentru cotidianul...
Ultima oră
Pe aceeași temă