9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. E ziua preşedintelui Klaus Iohannis. Vezi ce-i transmit românii

FOTO. E ziua preşedintelui Klaus Iohannis. Vezi ce-i transmit românii

Românii îşi felicită, luni, preşedintele care împlinește 57 de ani. Klaus Werner Iohannis, s-a născut la 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie de saşi transilvăneni. 

Citeşte şi :Cine este sibianul care conduce România

Pe pagina sa de Facebook, curg, de dimineaţă, mesaje de felicitare, dar nu numai. Iată câteva exemple:

  • Drumul este deschis celor perseverenti ,a caror inima nu-i surda si al caror spirit nu oboseste niciodata.,,Ai invins continua, ai pierdut continua! Viata noastra trece prin aceasta continua incercare” -Pierre de Coubertin-Multa sanatate, curaj si putere! La multi ani!
  • La multi ani, domnule presedinte😃 Va doresc multa sanatate si putere de munca! Sa ne iubiti, numai ganduri bune sa aveti, ca si noi va iubim si va sustinem in tot ceea ce faceti pentru noi. Sa aveti o zi frumoasa!❤️ La Multi Ani, Klaus Iohannis!!!!!!
  • La mulţi ani, sănătate şi bucurii! Şi nu uitaţi pentru ce aţi fost ales majoritar, nici promisiunea solemnă pe care aţi făcut-o la alegere! Totul pentru România. La discursul de învestitură din Parlament, din 21 decembrie 2014, aţi promis textual că vom uimi lumea. Vă urez din inimă să fiţi acel şef de stat capabil să conducă România de aşa natură încât să se pună în valoare, acasă şi pe plan mondial. Numai bine vă urez şi sper că nu vă supăraţi când vă critic, oricât de dur, dar sincer, în loc să vă fac rău şi să vă laud ipocrit sau obtuz atunci când consider că greşiţi. Doamne ajută! 🙂
  • La multi ani!!Domnule Presedinte Klaus Iohannis Un Grande salut din Diaspora.Sanatate si spor la munca impotriva hotilor din politica romaneasca.Am vazut coada la DNA cu Dragnea in frunte. .E un cadou Respect.
  • La multi ani fință solară născută sub semnul baghetei muzelor anotimpului florilor si parfumului oniric al vestalelor anotimpului de vara! Să ai mereu in suflet si in jurul tău aceasta binecuvântare, această prosperitate si belsug clorofilian de culori, de împliniri, de bucurii si clipe clepsidrice feerice pe drumul vietii dvs.!
  • La multi ani , Dle. Presedinte ! Multa sanatate si mult succes in demersul duneavoastra de a vindeca aceasta natie !
  • LA MULTI ANI ! Va urez multa sanatate,putere de munca si multe impliniri atat cat priveste Romania si pe noi cat si in viata d -voastra privata .Ii multumim lui D-zeu ca v-a adus in viata noastra si ne mandrim cu un presedinte ca domnia voastra.Romania a inceput sa semene cu un paradis si va rugam sa ne aparati in continuare de ipocritii si hotii care ne-au distrus .Sunteti in inima noastra ,va multumim si va iubim .
  • La multi ani, sanatate, iubire, stima si respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor, impliniri frumoase. Sa ai parte doar de momente si clipe de neuitat alaturi de cei dragi!
  • LA MULTI ANI ! IN PUSCARIE SI SA-TI RASPLATEASCA DUMNEZEU : FAPTELE ANTI ROMANILOR PE CARE LE EXERCITI IN FAVOAREA SECURISTILOR CARE TE SUSTIN.

Deschide galeria foto, ca să vezi ce i-au transmis românii preşedintelui de ziua lui.

Cele mai citite

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă