11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO: Solistul formației System of a Down îi felicită pe protestatarii români,...

FOTO: Solistul formației System of a Down îi felicită pe protestatarii români, pe pagina sa de Facebook

Artistul libanez-american Serj Tankian, considerat a fi unul dintre cei mai buni vocaliști din istoria muzicii heavy metal, pentru activitatea sa în formația System of a Down, i-a felicitat pe români, pe pagina sa de Facebook, pentru lupta împotriva „legilor nedrepte”.

Serj Tankian a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un text despre protestele din România, care apărea pe pagina AlJazeera, însoțit de mesajul: „Așa se câștigă luptele împotriva legilor nedrepte. Felicitări cetățenilor români”.

 În replică, numeroși români i-au răspuns și i-au explicat că bătălia nu a fost, încă, câștigată.

Postarea a fost apreciată de peste 20.000 de persoane, iar peste 4.300 de persoane au distribuit-o. Serj Tankian le-a răspuns românilor, printr-un comentariu și s-a declarat „inspirat” de inițiativa lor. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru răspunsul incredibil primit din România. Știu că aveți multe de rezolvat și mai multe eforturi de depus. Vreau să vă spun că mă inspirați”, a scris el.

Aproximativ 600.000 de persoane au protestat, duminică, în București și în alte orașe din țară, în semn de nemulțumire față de modul în care Guvernul Grindeanu a procedat în adoptarea OUG privind modificarea Codului penal și de procedură penală. Dintre aceștia, aproximativ 300.000 au manifestat în Piața Victoriei.

 

Cele mai citite
00:01:23

Qatar ripostează împotriva „minciunilor” israeliene

Doha, Qatar – Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar, Majed Mohammed al-Ansari, a criticat membrii oficialității israeliene, inclusiv miniștri din guvernul...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă