6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFurt în biroul unui viceprimar din Iaşi. Cum a reușit o femeie...

Furt în biroul unui viceprimar din Iaşi. Cum a reușit o femeie să SUSTRAGĂ mobilul unei consiliere locale

O femeie este cercetată după ce ar fi furat telefonul mobil al unei consiliere locale din Iaşi, lăsat în biroul unuia dintre viceprimari. Femeia a fost prinsă de poliţiştii locali în apropiere de clădirea Primăriei, scrie Mediafax

Consilierul local independent Anca Preda a venit, joi la prânz, la Primăria Iaşi, pentru a obţine o adeverinţă semnată de viceprimarul cu atribuţii de primar, Mihai Chirica. Întrucât Chirica era ocupat şi trebuia să mai aştepte în secretariat, Preda a intrat în biroul celuilalt viceprimar, Gabriel Surdu, cele două birouri ale viceprimarilor având secretariat comun.

“Am intrat la viceprimarul Surdu, iar după câteva minute am fost chemată de domnul Chirica. Mi-am lăsat geanta pe scaun şi telefonul mobil pe masă, în cabinetul viceprimarului Surdu, dar când m-am întors, telefonul mobil dispăruse. Domnul viceprimar Surdu mi-a spus ulterior că, probabil, mobilul mi l-a luat o femeie care intrase între timp în biroul său. I-am alertat pe poliţiştii locali aflaţi în Primărie, iar, la scurt timp, femeia care mi-a sustras telefonul a fost prinsă. Ea ieşise deja din clădirea Primăriei, dar nu se afla la distanţă mare”, a declarat, consilierul local Anca Preda.

Ea a spus că, în momentul în care a fost confruntată cu femeia, aceasta din urmă a reacţionat agresiv, de faţă cu poliţiştii.

“Mi-a spus că sunt impertinentă şi că, dacă tot mi-am recuperat telefonul, ce mai vreau?”, a afirmat Anca Preda.

Poliţiştii locali au dus-o pe femeia care a sustras telefonul mobil la cea mai apropiată secţie de Poliţie, pe numele acesteia fiind deschis dosar penal.

“A fost deschis dosar penal pentru furt. Urmează să fie audiată şi persoana căreia i-a fost sustras telefonul”, a declarat inspectorul Alexandru Chelaru de la Poliţia Judeţeană Iaşi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă