13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialGalați: Trei bărbați care au furat un seif cu bani și bjuterii,...

Galați: Trei bărbați care au furat un seif cu bani și bjuterii, arestați

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi au fost arestaţi pentru tâlhărie, după ce, în luna februarie, au intrat într-o locuință și au furat furat un seif cu bijuterii și bani, relatează Mediafax. Prejudiciul se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, în 20 mai, polițiști de la Poliţia Judeţeană Galaţi, sub coordanarea lucrătorilor Direcţiei de Investigaţii Criminale, au făcut zece percheziții la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea de infracţiuni cu violenţă, în judeţele Galaţi, Ilfov, Giurgiu, precum şi în municipiul Bucureşti.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe obiecte din aur şi argint, telefoane mobile, tablete şi pietre semipreţioase.

De asemenea, polițiștii au pus în executare şase mandate de aducere emise de Parchetul Tribunalului Galaţi, persoanele în cauză fiind duse la audieri.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 25 februarie, trei gălăţeni, cu vârste curprinse între 29 şi 37 ani, cu ajutorul unui taximetrist, ar fi mers într-o comună din județul Galați, unde ar fi intrat într-o locuinţă și, prin ameninţarea victimei, ar fi furat un seif. Ulterior, cei trei s-ar fi deplasat pe un teren viran, unde ar fi dezmembrat seiful din care ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, ceasuri, aproximativ 8.000 de lei şi documente personale.

Prejudiciul creat în acest caz este de aproximativ 30.000 de euro.

După comiterea faptei, unul dintre cei trei bărbaţi, prin intermediul unei persoane din judeţul Ilfov, ar fi contactat un bijutier, din Bucureşti, căruia i-ar fi vândut o parte din bijuteriile sustrase.

Miercuri, două dintre persoanele suspectate de comiterea faptei au fost arestate preventiv, iar cea de-a treia a fost arestată joi, pentru tâlhărie calificată.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă