15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO. Câti bani spune Vanghelie că a dat la naşterea fetiţiei...

GALERIE FOTO. Câti bani spune Vanghelie că a dat la naşterea fetiţiei sale, Maria

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a declarat, vineri, că naşterea fetiţei sale a avut loc fără niciun fel de problemă, că a plătit 2.000 și ceva de euro, dar după 15 minute de la naștere Oana Mizil se putea juca pe calculator, informează Mediafax.

Oana se simte foarte bine, se poate şi în România… Am dat 2.000 şi ceva de euro, dar, spre exemplu, după 15 minute, Oana se putea juca pe calculator, verifica mesajele de pe Facebook“, a spus Vanghelie care a anunţat că fetiţa se va numi Maria şi a ţinut să felicitate medicii şi asistentele care s-au ocupat de ea, la spitalul Sanador.

Întrebat de unde are bani şi dacă munceşte, acesta a glumit arătând că îşi câştigă existenţa din “know-how“. “Nu am avut timp să-mi iau un job până acum, dar lucrez“, dar a precizat că s-a mutat cu familia în casă nouă, unde a fost amenajată camera fetiței.

Nașterea unui copil este un dar neprețuit. Astăzi, eu și Oana am devenit părinții unei minunate fetițe pentru care le suntem recunoscători lui Dumnezeu și medicilor. Maria este o fetiță de nota 10! Vă mulțumim tuturor celor care ne-ati felicitat și, la rândul nostru, vă transmitem un gând bun“, a scris ulterior Marian Vanghelie pe contul său de Facebook, postând şi câteva fotografii.

Primarul suspendat al sectorului 5, arestat la domiciliu, a primit încuviințarea instanței să își părăsească locuința, joi și vineri, pentru a asista la nașterea copilului său și a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia.

Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

 

 

 

 

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă