10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialGeorge Maior: Am avut o discuție la sediul SRI cu Elena Udrea...

George Maior: Am avut o discuție la sediul SRI cu Elena Udrea despre fotografiile din Paris

Fostul șef al SRI, George Maior, a declarat pentru Pro Tv că a avertizat-o pe  Elena Udrea în legătură fotografiile de la Paris în care apare împreuna cu fosta șefă DIICOT, Alina Bica.

Maior a subliniat că discuția pe care a avut-o cu Elena Udrea înainte de apariția în presă a imaginilor nu a fost una de avertizare, ci mai degrabă una de comunicare în contextul campaniei prezidențiale.

„Da, am avut o discuție cu domnia sa, și aceste lucruri au fost clarificate. Nu era vorba de avertizare, era vorba în contextul unei campanii prezidențiale. Eu cred că este importantă comunicarea. Am avut o discuție la sediul SRI. Pot să discut cu oricine și este normal să fac acest lucru dacă eu consider că există un interes al serviciului în aceasta perspectivă”, a transmis George Maior.

Fostul șef SRI a refuzat să comteze care anume era interesul de serviciu în această situație și a spus doar că ”întotdeauna exista un interes al serviciului".

Elena Udrea a fost fotografiată în ce se afla la cumpărături cu Alina Bica şi cu Ana Maria Topoloceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, în Paris. Imaginile au apărut în presă după ce Udrea a acuzat implicarea serviciilor de informaţii în campania sa prezidențială.

În luna februarie a acestui an, fosta ministră a Turismului a transmis faptul că George Maior i-a spus de existența acestor fotografii.

Elena Udrea este cercetată în arest la domiciliu în dosarul ”Gala Bute” pentru luare de mita și abuz în serviciu. 

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă