17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialGigi Becali, eliberat din penitenciar pentru 24 de ore. Primele declarații ale...

Gigi Becali, eliberat din penitenciar pentru 24 de ore. Primele declarații ale omului de afaceri

Patronul clubului Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a ieşit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă cu o permisie de 24 de ore. El a declarat că  în ziua sa liberă va merge să îşi vadă familia, apoi va merge la cimitir şi la Poliţie.

"Trebuie să se obişnuiască lumea că nu sunt un câine, că nu pot să fiu arătat cum vrea şi când vrea cineva, sunt un om, nu sunt sălbatic, vorbesc cu oamenii. Nu mă arată nimeni când vrea, numai Dumneazeu poate să mă arate, nu este nimeni stăpân pe mine, eu sunt stăpânul meu şi numai un Hristos am, atât", a spus finanţatorul Stelei.

Becali le-a cerut jurnaliştilor să îi lase familia în pace, promiţându-le că va vorbi el cu ei.

"Lăsaţi-mi fetele, soţia şi mama în pace şi rămân eu cu voi până la adânci bătrâneţi. Fata mea, de exemplu, a luat carnet, săraca, dar nu mai conduce că îi este frică că este filmată. Atâta lucru va cer. Ce câştigaţi voi dacă îmi filmaţi mie fetele şi nevasta? Lăsaţi-le în pace. Vă promit că dacă îmi lăsaţi familia în pace mă eliberez şi stau cu voi până la moarte", le-a spus Becali jurnaliştilor.

Întrebat de jurnalişti dacă este fericit, Becali a răspuns: "Cum poţi să fii fericit când plăteşti impozit 15 milioane de euro şi nu te lasă un an să-ţi vezi familia?”. Cu toate acestea, el a spus că nu este supărat: "Hristos nu te lasă să fii supărat, că dacă esti supărat faci lucrarea lui Satan!”.

El a mai spus că va sta de vorbă cu ziariştii, indiferent de la ce post de televiziune sunt, şi i-a rugat să nu insiste: "Hai, bă, şi voi, că după aia zic ăştia că fac circ".

”Gigi Becali a ieşit din Penitenciarul Poarta Alba, judeţul Constanţa, după ora 8.00, fiind obligat să se întoarcă marţi dimineaţă, la expirarea celor 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii de detenţie, Gabriel Botezan pentru Mediafax.

El a precizat că Gigi Becali poate merge cu orice mijloc de transport doreşte şi oriunde pe teritoriul ţării, singura interdicţie în acest sens fiind să nu părăsească România. Gigi Becali va merge, cel mai probabil, la locuinţa sa din Pipera, judeţul Ilfov.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă