9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialGinerele lui Bercea rămâne în arest preventiv

Ginerele lui Bercea rămâne în arest preventiv

Curtea de Apel Constanța a decis ca ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, cercetat în dosarul privind şantajarea lui Mircea Băsescu, să rămână în arest preventiv. Hotărârea este definitivă.

Potrivit Mediafax, Curtea de Apel Constanţa a admis contestaţia formulată de procurorii anticorupţie împotriva deciziei pronunţate, luni, de Tribunalul Constanţa, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Luni, magistraţii Tribunalului Constanţa au admis cererea formulată de Marius Constantin, de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, decizia instanţei nefiind definitivă.

Şi în 22 iulie, Curtea de Apel Constanţa a admis contestaţia depusă de procurorii DNA împotriva deciziei Tribunalului Constanţa, care hotărâse, şi atunci, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Marius Constantin a depus în ultimele săptămâni mai multe solicitări privind scoaterea de sub arestul preventiv.

Soţia lui Bercea Mondial, doi fii ai acestuia, Florin şi Grinică Ion Anghel, precum şi fiica şi ginerele lui Sandu Anghel, au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie din Constanţa, la sfârşitul lunii iunie, fiind acuzaţi de şantajarea lui Mircea Băsescu.

Dosarul se judecă la Tribunalul Constanţa, unde a fost trimis cu propunerea menţinerii măsurii arestării preventive în cazul lui Marius Constantin şi a măsurii controlului judiciar în cazul Izaurei Anghel şi a lui Grinică Ion Anghel.

Marius Constantin se află în arest preventiv din 30 mai.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă