12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Gorj: Percheziţii domiciliare, într-un dosar de furt de produse petroliere

UPDATE. Gorj: Percheziţii domiciliare, într-un dosar de furt de produse petroliere

UPDATE 16.36: Poliţiştii au ridicat, joi, aproximativ 2.000 de litri de produs petrolier, două dispozitive folosite pentru sustragerea petrolului, 150 de recipiente din plastic şi 10.000 de lei, în urma celor 18 percheziţii făcute de către poliţiştii din Gorj la persoane suspectate de furt de petrol, informează Mediafax.

De asemenea, trei autovehicule au fost indisponibilizate în urma percheziţiilor din judeţul Gorj, la suspecţii de furt de produse petroliere, iar 28 de persoane au fost conduse la audieri.

———-

Poliţiştii gorjeni fac, joi dimineaţă, percheziţii la locuinţele unor suspectate de furturi de produse petroliere din conducte. 28 de persoane vor fi duse la audieri, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române, transmite Mediafax.

În dimineaţa de 5 martie, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj fac 18 percheziţii domiciliare, în judeţul Gorj, la membrii a două grupări infracţionale specializate în sustragerea de produse petroliere, conform sursei citate.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Jens Stoltenberg: „ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei

„ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă