15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialGrapini: 30 de români erau pe aeroportul din Bruxelles

Grapini: 30 de români erau pe aeroportul din Bruxelles

Europarlamentara Maria Grapini a declarat, pentru News.ro, că 30 de români au sosit pe aeroportul din Bruxelles la ora locală 9.00, la invitaţia ei, dar că nu reușește să îi contacteze, de la producerea exploziilor.  

Grupul, format din tineri din judeţele Timiş şi Galaţi, s-a deplasat marţi dimineaţă spre Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului Maria Grapini. 

Citește și: FOTO + VIDEO: Două explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. O a treia explozie la metrou

”Au ajuns la ora 9.00, ora din Belgia, pe aeroport. De atunci nu am reuşit să dau de ei. Am trimis acolo doi asistenţi de-ai mei. Aştept veşti de la ei”, a declarat pentru News.ro Maria Grapini. 

Europarlamentarul român a mai precizat că a ajuns luni seară în Bruxelles şi a aflat de la televizor despre exploziile din aeroport.

Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite în cele două explozii care au avut loc pe aeroportul din Bruxelles, au anunţat pompierii belgieni citaţi de presa locală.

Cele mai citite

Demitere suspectă a vicepreședintelui grupului GRAMPET. Investitori ruși ar încerca să cumpere fabrici din România

Președintele grupului GRAMPET, Gruia Stoica, un foarte important transportator feroviar privat de marfă din România, a transmis că l-a demis pe vicepreședintele grupului, Călin...

Cum să alegi parfumul potrivit pentru orice ocazie

Viața este frumoasă dacă facem alegeri bune, iar parfumurile de lux ne pot aduce o dimensiune extraordinară în experiența vieții și în felul cum...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă