4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialGuvernatorul Rezervaţiei Delta Dunării îi critică pe Dragnea și Grindeanu, după partida...

Guvernatorul Rezervaţiei Delta Dunării îi critică pe Dragnea și Grindeanu, după partida de pescuit: Ar fi putut să arate captura, să o pupe şi să îi dea drumul. Replica lui Liviu Dragnea: Vorbeşte ca să se afle în treabă. L-a păcălit cineva că va fi schimbat, e nervos?

UPDATE 18.14: Șeful PSD, Liviu Dragnea, i-a dat o nouă replică guvernatorului Deltei Dunării, Grigore Baboianu, după ce acesta l-a acuzat pe social democrat că s-a lăudat cu știucile capturate, în loc să promoveze pescuitul sportiv.

„Nu ştiu cine este acest personaj, nu ştiu cum se numeşte, n-am auzit de el, sincer. Nu orice ştiucă pe care o prinzi trebuie să o pupi. Eventual, se zice că trebui să pupi prima ştiucă care la mine a fost acum mulţi ani. În al doilea rând, eu nu capturez peşti. Orice peşte pe care l-am prins a fost eliberat înapoi în apă, nu numai la acea partidă de pescuit”, a declarat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, subliniind că Baboianu nu are cum să ştie dacă a pescuit în Delta Dunării sau în altă parte.

„Vorbeşte ca să se afle în treabă. A auzit ceva că va fi schimbat, l-a păcălit cineva că va fi schimbat, e nervos?”, a mai spus Dragnea.

14.00: La ieșirea de la ÎCCJ, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a văzut declarațiile guvernatorului Rezervației Delta Dunării în legătură cu partida de pescuit. El a spus că "a arătat captura, i-a dat drumul, dar nu a pupat-o".

"Nu am văzut declarația asta. Am arătat captura, i-am dat drumul, nu am pupat-o. Dacă domnul Guvernator consideră că e greșit, să îmi dea un mail", a spus Liviu Dragnea.


Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, i-a criticat, la Europa FM, pe premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru că, în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de ştiuci capturate în Deltă. 

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este "foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit.

"Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…", a spus guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu.

Întrebat de ce vorbeşte despre un alt guvernator, Baboianu a răspuns: "Pai dacă dau astfel de exemple…".

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut  premierul Sorin Grindeanu şi liderul PSD capturile de ştiuci.

Liviu Dragnea a precizat, pe pagina sa de Facebook, că a practicat pescuit sportiv în Delta Dunării și că a dat drumul peștilor.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă