9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHală de producție din Arad, cuprinsă de flăcări. O parte din acoperiș...

Hală de producție din Arad, cuprinsă de flăcări. O parte din acoperiș s-a prăbușit

Un incendiu a izbucnit, marți, la o hală de producție din Arad, cauzând prăbușirea a cinci sute de metri pătrați de acoperiș. Totodată, un muncitor a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a intoxicat cu fum, informează Mediafax.

Incendiul a izbucnit la instalaţia de încălzire cu gaz a unei hale de producţie de pe strada Turdei din municipiul Arad. Cei care au sunat la 112 au fost muncitorii.

Astfel, mai multe echipaje au fost trimise la locul incendiului. „S-a deplasat în primă fază un echipaj de intervenţie cu cinci subofiţeri cu o autospecială de capacitate mică, deoarece muncitorii au anunţat că arde o aerotermă din hală. În momentul sosirii echipajului, acesta a constatat că incendiul se manifestă violent şi generalizat asupra materialelor prezente în hală, aeroterma fiind alimentată cu gaz. S-a solicitat sprijinul a încă două autospeciale: o autospecială de capacitate medie şi o autospecială de capacitate mărită. Au mai venit pentru a interveni încă doi ofiţeri şi zece subofiţeri. În momentul în care au ajuns cele trei autospeciale, s-a luat, în primă fază, măsura protecţiei halelor lipite şi învecinate pentru a nu fi cuprinse de incendiu şi s-a trecut la stingerea acestuia. Aproximativ 150 de metri pătraţi de piese auto, hala fiind un depozit de piese auto, filtre şi alte componente de maşini au ars în totalitate. De asemenea, acoperişul halei, o hală de circa 1000 de metri pătraţi, jumătate din acoperişul halei s-a prăbuşit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Un muncitor a suferit intoxicaţie cu fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă