13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHexi Pharma, vecină cu SRI. Condrea și Flori Dinu încheiau contractele sub...

Hexi Pharma, vecină cu SRI. Condrea și Flori Dinu încheiau contractele sub nasul agenților de informații

Cea mai nouă investigație de pe tolo.ro, dezvăluie că Hexi Pharma are birourile în blocul Serviciului Român de Informații. De fapt, la parter și etajul 1 este sediul firmei lui Dan Condrea, iar la celelalte locuiesc cadre SRI.

În Goga sunt birourile firmei. Aici stăteau Dan Condrea și Flori Dinu, aici se elaborau contractele, aici veneau agenții de vânzări.La primele două niveluri, parter și etajul 1, lucrează și azi cei care mai vin la serviciu și încearcă să țină firma în picioare. De aici se dau comunicatele de presă.Aici este epicentrul afacerii prin care, vreme de peste 10 ani, Hexi a furnizat dezinfectanți diluați în 350 de spitale românești din 40 de județe. Și acesta este blocul Serviciului Român de Informații”, scrie Tolontan.

SRI Confirmă. ”Informațiile sunt corecte, în sensul în care acel bloc ne-a aparținut. Dar nu există nicio legătură cu Hexi Pharma, acel spațiu a rămas Primăriei, care l-a închiriat cui a dorit. Tot încercați să faceți o legătură cu SRI, dar nu există”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului român de Informații, Ovidiu Marincea pentru Tolo.ro.

Noi am luat structura de multă vreme gratis de la autorități și am finalizat-o ca pe un bloc. Au fost locuințe de serviciu pe care cadrele SRI le-au cumpărat. Acum este un bloc liber, oricine poate să-și cumpere apartament acolo”, se mai arată în interviul purtat cu Ovidiu Marincea.

Acesta nu este singurul sediul al companiei care a distribuit timp de 10 ani dezinfectanți diluați în spitalele de stat din România.

Potrivit Tolo.ro, sediul social funcționează într-un bloc din str. Floare Roșie nr. 14, în cartierul Militari. Acest apartament de lângă Piața Gorjului a aparținut părinților lui Dan Condrea. Fabrica a fost mutată la marginea Bucureștiului, în Strada Buiacului nr. 81, din Mogoșoaia. Cel mai bine plasat este sediul din bulevardul Goga nr. 14, foarte aproape de Piața Unirii. Aici funcționează birourile, în clădirea în care locuiesc și cadre SRI.

În ultimul sediu “stăteau Dan Condrea și Flori Dinu, aici se elaborau contractele, aici veneau agenții de vânzări. La primele două niveluri, parter și etajul 1, lucrează și azi cei care mai vin la serviciu și încearcă să țină firma în picioare.

Aici este epicentrul afacerii prin care, vreme de peste 10 ani, Hexi a furnizat dezinfectanți diluați în 350 de spitale românești din 40 de județe.

Și acesta este blocul Serviciului Român de Informații”, scrie Tolo.

„Cândva la începutul anilor 2000, Primăria a luat câteva clădiri din zonă și le-a dat unor instituții de forță. Blocul din bulevardul Goga nr. 14, cu cele două scări ale sale, tronsoanele 1 și 2, unde este sediul Hexi Pharma, a ajuns în mod sigur la un serviciu secret ”, spune o sursă din Primăria Capitalei pentru tolo.ro.

Contactați de Gazeta Sporturilor pentru a face precizări pe această temă, funcționarii din Primăria Capitalei le-au transmis jurnaliștilor să nu mai aștepte “că nu se găsește autorizația de construcție pentru blocul M61 din Goga”.

Acel bloc a fost început înainte de 1989. Era neterminat. Și a fost dat unui serviciu secret care l-a terminat el însuși! Asta spun toți oamenii vechi din Primărie. Dar actele nu mai sunt.

“Blocul cu sediul Hexi Pharma este la nici un kilometru de clubul Colectiv pe drumul care însoțește matca Dîmboviței.

Istoria are obiceiul să presare coincidențe pe care oamenii încearcă să le înțeleagă.

Imediat după Colectiv, afacerile Hexi Pharma au înflorit. Afaceri pe care statul continuă să le ascundă”, mai transmite Tolontan.

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...
Ultima oră
Pe aceeași temă