13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialHoț, prins de o vânzătoare și luat la bătaie

Hoț, prins de o vânzătoare și luat la bătaie

Un bărbat a fost prins de vânzătoarea unei carmangerii și luat la bătaie, după ce a durat bani din casa de marcat a macazinului. Femeia a reușit să recupereze și o parte din sumă, relatează Mediafax. 

Poliția l-a arestat preventiv pe bărbat, care ar fi furat bani din mai multe magazine din Buzău. 

Potrivit polițiștilor, joi după-amiază, bărbatul a intrat într-o carmangerie din Buzău, cu intenția de a fura bani, scena fiind surprinsă de o cameră de supraveghere din magazin.

Astfel, în imagini se poate observa cum bărbatul, profitând de faptul că vânzătoarea plecase într-o altă încăpere, a deschis casa de marcat, a furat banii, apoi a plecat. La întoarcere, vânzătoarea a observat casa de marcat deschisă și pe bărbat ieșind grăbit din magazin, astfel că a fugit după el.

Ulterior, conform martorilor, femeia l-a prins pe hoț în fața magazinului și a început să-l lovească, reușind să recupereze o parte din banii furați.

Polițiștii au fost sesizați de o adolescentă care se afla în zonă.

“Joi, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Buzău a fost sesizată de către o adolescentă în vârstă de 17 ani că o persoană necunoscută a furat bani dintr-o societate comercială din Buzău. La scurt timp de la sesizarea faptei, cu sprijinul semnalmentelor oferite de persoana vătămată – o buzoiancă de 43 de ani (n.r. – vânzătoarea de la carmangerie), polițiștii l-au prins pe bărbat, în vârstă de 52 de ani. Din cercetări a reieșit că bărbatul, profitând de neatenția angajatei, care se afla într-o altă încăpere a magazinului și lăsase banii neasigurați, a furat 550 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Județene Buzău.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în acest caz, prejudiciul fiind recuperat. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Bărbatul a fost reținut inițial de polițisti, apoi a fost prezentat instanței care a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

De altfel, din cercetări a reieșit că bărbatul a dat și alte spargeri în magazine din Buzău. Astfel, în primăvara acestui an, el a fost înregistrat de camerele de supraveghere dintr-un supermarket, în timp ce fura dintr-o casă de marcat, prejudiciul fiind atunci de 2.000 de lei.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă