8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialHoți din societăți comerciale, prinși de poliție

Hoți din societăți comerciale, prinși de poliție

Poliţiştii din Prahova au făcut, miercuri dimineață, 8 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din societăţi comerciale. Patru persoane au fost conduse, pentru audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti, una dintre acestea fiind reţinută de poliţişti.

În dimineaţa de 23 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Prahova au efectuat 8 percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti, pentru destructurarea unei grupări infracţionale, specializate în comiterea de furturi din societăţi comerciale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări, mai multe unelte electrice şi de construcţii, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 30.000 de lei.

După efectuarea percheziţiilor, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti, patru persoane, pentru audieri.

Faţă de una dintre persoanele bănuite de comiterea de infracţiuni a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...
Ultima oră
Pe aceeași temă