16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialHuși: Copil de 11 ani, răpit și bătut de doi bărbați, apoi...

Huși: Copil de 11 ani, răpit și bătut de doi bărbați, apoi abandonat la marginea orașului

Un copil de 11 ani din Huși a fost luat de pe stradă de doi bărbați cu o mașină, a fost bătut și apoi abandonat la marginea orașului, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, copilul în vârstă de 11 ani a povestit că, miercuri seară, a fost luat de pe stradă, din apropierea Școlii generale ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Huşi, unde învaţă, urcat într-o maşină și bătut de doi bărbaţi.

Ulterior, băiatul ar fi fost abandonat la marginea oraşului, unde a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră care a sunat la 112.

"Copilul a fost politraumatizat prin agresiune, suferind un traumatism cranian şi o contuzie toracică, după ce, aşa cum susţine acesta, a fost bătut de doi bărbaţi într-o maşină. Băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Huşi, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX medicul Dan Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz.

"Date din acest dosar nu se pot face publice pentru a nu periclita rezultatul anchetei", a precizat responsabilul mass-media al Poliţiei judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă