15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialImagini filmate cu drona în clubul groazei din Istanbul, unde a avut...

Imagini filmate cu drona în clubul groazei din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion | VIDEO

Clubul Reina din Istanbul, unde a avut loc masacrul de Revelion, este o destinație exclusivistă frecventată de vedete internaționale.


Poliția este într-o situație jenantă pentru că vânează un terorist fără să știe cine este și de ce a provocat măcelul. Aflați aici cum decurge ancheta si alte detalii despre atacul sângeros:
TERORIST VÂNAT. Criminalul care a provocat baia de sânge de la petrecerea de Revelion este în libertate. Rudele celor uciși încep noul an cu ceremonii funerare sfâșietoare în timp ce autoritățile expun o secretomanie bizară | VIDEO și FOTO



Clubul este unul cunoscut în lumea celebrităților. Jurnaliștii britanici au scris că aici veneau clienți cum sunt Kevin Costner, Uma Thurman, Salma Hayek sau Sting. Tot aici petreceau de obicei serile cetățenii occidentali care sunt stabiliți în Istanbul, a explicat pentru CNN un oficial turc.

Din acest motiv, proprietarul clubului a primit acum zece zile informații chiar de la autoritățile americane despre existența unor informații potrivit cărora s-ar planifica un atac aici, de Revelion. Măsurile de securitate au fost sporite, au declarat reprezentanții clubului ziariștilor, dar fără succes.

Un singur atacator, îmbrăcat în Moș Crăciun, cu o mitralieră rusească de tip Kalasnikov, a ucis un paznic de la intrare și apoi a pătrus în club, unde a deschis focul la întâmplare.

Clubul era plin pentru că avea loc petrecerea de Revelion. Imagini filmate cu o dronă, pentru un material promotional, arată clubul filmat de sus în timpul unei petreceri similară cu petrecerea groazei din noaptea de Revelion.



Citește mai multe detalii despre atac aici: MASACRU de REVELION. Teroristul îmbrăcat în Moș Crăciun, surprins de camerele video ale clubului de lux frecventat de vedete internaționale. A ucis cu sânge rece zeci de persoane. Mulți clienți s-au aruncat în Bosfor, ca să scape cu viață. Blocadă a informațiilor impusă în Turcia | VIDEO și GALERIE FOTO



Pe aceeași temă: Mărturiile cutremurătoare ale supravieţuitorilor atacului din Istanbul. Sefa Boydas: Autorităţile spun că au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred că sunt mai multe victime

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă