13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUnde se află cel mai înalt brad de Crăciun din România

Unde se află cel mai înalt brad de Crăciun din România

Luminiţele celui mai înalt brad de Crăciun din România, care măsoară 41 de metri, au fost aprinse, duminică, în Piaţa Revoluţiei din Cisnădie, informează Turnul Sfatului.

Evenimentul a fost marcat de mai multe momente artistice, printre care şi un concert susţinut de cântăreţul Smiley. Mai mult, au fost împărţite daruri pentru familiile cu o situaţie materială dificilă.

”Bradul nostru este cel mai înalt din România și are suport din metal care îi permite o astfel de înălțime. Vrem ca toată comunitatea și mai ales copiii să se bucure de el”, spun reprezentanții Primăriei Cisnădie.

Tododată, băimărenii se mândresc cu un brad impresionant, care măsoară 40 de metri, potrivit Digi24. Bradul, împodobit cu 80.000 de leduri colorate, a fost amplasat în centrul vechi al oraşului. 

Aprinderea luminilor de sărbătoare marchează începutul festivalului Iarna Băimăreană, care se va încheia în luna ianuarie. În cadrul său vor fi susţinute concerte de colinde şi cântece de iarnă.

 

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă