15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialÎn ce stare se află răniţii în incendiul din clubul Colectiv

În ce stare se află răniţii în incendiul din clubul Colectiv

Un număr de 137 de răniți în urma incendiului care a izbucnit vineri seară în clubul Colectiv se aflau internați, luni la prânz, în spitalele bucureștene. 30 de persoane au murit, informează Agerpres.

La Spitalul de Arși, sunt internaţi 27 de răniţi, dintre care trei sunt în stare critică, 10 în stare gravă, iar 14 sunt stabili.

De asemenea, 22 de răniţi sunt internaţi la Spitalul “Bagdasar-Arseni”. Cinci dintre ei sunt în stare critică, șase sunt pe secție şi 16 la reanimare.

La Spitalul Municipal sunt internate 19 victime, dintre care zece la terapie intensivă.

La Spitalul Floreasca sunt internaţi 15 răniţi aflaţi în stare critică.

Totodată, nouă din 14 răniţi internaţi în Spitalul Elias se află la Terapie Intensivă.

La Spitalul Militar, din totalul de 12 victime internate, trei au o stare mult mai bună și vor fi transferate în Secția de arși, dar cinci rămân în stare gravă, una fiind intubată.

În Spitalul “Sf Ioan” sunt internaţi opt răniţi, dintre care șase sunt intubați, în tratamente chirurgicale, aceștia fiind în stare gravă, iar doi sunt stabili.

În Spitalul SRI “Dr. Agrippa Ionescu” sunt internaţi şase răniţi — un cetățean italian și un român se află în stare gravă, doi pacienți cetățeni spanioli transferați pe secție, care rămân internați până joi, şi doi cetățeni români, care au o stare generală stabilă.

La Spitalul Grigore Alexandrescu, din cei şase răniţi internaţi, unul se află în stare critică şi este intubat şi trei sunt în stare gravă în Secția de Terapie Intensivă. Un tânăr de 18 ani, care a fost adus de la Elias cu 40% arsuri pe suprafața corpului, acum respiră bine. Un alt adolescent, de 14-15 ani, a fost adus tot de la Elias. Cel puțin doi dintre răniţi vor fi supuși unor intervenții chirurgicale în această săptămână.

La Spitalul “Sf. Pantelimon”, din cinci victime internate, trei sunt în stare critică, iar doi sunt stabili.

În Spitalul “Gerota”, tooate cele trei victime internate sunt stabile.   

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă