30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialÎncă un polițist din coloana oficială a lui Gabriel Oprea ar fi...

Încă un polițist din coloana oficială a lui Gabriel Oprea ar fi fost rănit în misiune

UPDATE: Accidentul s-a produs la intersecţia Piaţa Victoriei cu bulevardul Vasile Lascăr, arată surse citate de MediafaxPoliţistul Dorel Moraru, care se afla pe motocicletă în coloana vicepremierului Gabriel Oprea, a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie, care a intrat în intersecţie după ce nu a oprit la semnalul “stop” al agentului care dirija circulaţia.

În urma impactului, Moraru a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde nu a rămas internat. Medicii au stabilit că acesta a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o contuzie la pumnul stâng, fiindu-i pusă o atelă la picior. În urma accidentului, Dorel Moraru a avut nevoie de o lună de concediu medical.

—————-

Un alt polițist care făcea parte din coloana oficială care îl însoțea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost rănit în timp ce se afla în misiune, în luna septembrie. Potrivit Digi24, acest caz a ieșit la suprafață abia după decesul polițistului care îl însoțea pe Oprea, luni seara. 

Potrivit unor surse din Poliție, accidentul s-a produs în 21 septembrie, tot seara, dar nu se știe încă ce activitate avea ministrul pe agendă, pentru a avea nevoie de coloană oficială. 

Citește și: Polițistul care a murit după ce a căzut cu motocicleta, avansat în grad post-mortem

Surse din Poliţie au declarat, că marți seară, înaintea producerii incidentului, poliţistul Bogdan Gigină deschidea dispozitivul care îl însoţea pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Pe traseu, unul dintre şefii agentului de la Rutieră ar fi fost auzit prin staţie în timp ce îi îndemna pe membrii echipajului să se grăbească.

Citește și: Poliția Română CONFIRMĂ: Poliţistul care a murit după ce a căzut cu motocicleta era în coloana lui Oprea

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a decedat marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Citește și: Agentul de circulație, care a căzut într-o groapă din centrul Capitalei, a murit la spital

Şeful Serviciului de Presă al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, declara că groapa în care a căzut poliţistul cu motocicleta era semnalizată, în zonă având loc lucrări la carosabil. Sarca a precizat că poliţistul se afla în misiune şi se îndrepta către o zonă în care ar fi urmat să fluidizeze circulaţia.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că în acest caz procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au deschis un dosar de cercetare penală în care s-a început urmărirea in rem, pentru fapta de ucidere din culpă.

 

 

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...
Ultima oră
Pe aceeași temă