10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialAcuzație gravă. Viceprimarul Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare...

Acuzație gravă. Viceprimarul Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizație de funcționare | VIDEO

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, la Digi 24, că Bamboo nu avea în regulă actele pentru autorizația de funcționare.

„Cred că a funcționat și cu bunăvoința fostelor autorități. (…) Nu avea autorizaţie de funcţionare şi nu avea autorizaţia de construire recepţionată, ăsta era şi unul dintre motivele pentru care nu o avea pe cea de funcţionare”, a spus Dan Cristian Popescu.

Pe de altă parte, unul dintre avocații care reprezintă clubul declarase, anterior, că localul  toate lucrările privind activitatea clubului au fost întocmite conform prevederilor legale și normativelor cerut de pompieri în proporție de 100%.

“O societate și un club la nivelul acestui club deținea într-adevăr toate documentele necesare”, a afirmat avocatul Dumitru Bădrăgan.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din București. 38 de oameni au ajuns la spital, iar opt dintre ei sunt în continuare internați. 


Citește pe această temă: 
 

 

 

Cele mai citite

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

David Popovici, două medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot

David Popovici a câştigat a câștigat aurul în proba de 200 m liber de la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori...
Ultima oră
Pe aceeași temă