18.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialINCENDIU în București: A luat foc Mega Mall-ul

INCENDIU în București: A luat foc Mega Mall-ul

La un mall din București, a izbucnit un incendiu, în urmă cu puțin timp. Este vorba de Mega Mall, aflat în apropierea Arenei Naționale.

Incendiul a cuprins mobilerul dintr-un vestiar de la o saună aflată la etajul superior al mallului, care a ars fără flacără, dar a degajat fum, la ora producerii incidentului centrul comercial nefiind deschis publicului, conform Mediafax.

La fața locului, au sosit pompierii. Intervenţia a durat aproximativ o oră şi nu a fost necesară evacuarea persoanelor aflate în Mega Mall, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o maşină de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autoscară, conform procedurii standard în astfel de cazuri, a precizat Daniel Vasile.

La ora producerii incidentului, centrul comercial nu era deschis publicului, singurele spaţii care îşi începuseră activitatea fiind hypermarket-ul şi World Class, au recizat reprezenţii centrului comercial.

“Pentru siguranţă, s-a respectat procedura standard pentru astfel de situaţii, implicând evacuarea persoanelor aflate în clădire, închiderea parcării și blocarea lifturilor”, au mai precizat aceştia.

Centrul comercial Mega Mall şi-a deschis porţile conform programului standard de operare, începând cu ora 10:00.

Mega Mall, de lângă Arena Naţională din Capitală, a fost deschis în 14 mai, atunci fiind încă făcute lucrări de amenajare. Mall-ul de lângă Arena Naţională trebuia inaugurat iniţial pe 23 aprilie, construcţia fiind începută în februarie 2014.

 

Cele mai citite

Târgu-Mureș: Péter Szijjártó, ministrul ungar de externe, atac la adresa lui Mark Rutte

Ministrul ungar al Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior, Péter Szijjártó, a declarat, luni seara, la Târgu Mureş, că Ungaria nu va susţine candidatura olandezului...

Prognoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în perioada 27 mai - 9...

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e foarte calculată, foarte detașată, foarte sinceră. Nicușor Dan este inteligent, dar indolent

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că Gabriela Firea, candidatul social democraţilor pentru fotoliul de primar al Capitalei, este o femeie...
Ultima oră
Pe aceeași temă