14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu în clădirea în care funcționează Prefectura Giurgiu

Incendiu în clădirea în care funcționează Prefectura Giurgiu

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, în clădirea în care funcţionează Prefectura şi Consiliul Judeţean Giurgiu, din cauza unui aparat de aer condiționat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Cristian Virag, citat de Agerpres.

Astfel, la fața locului au intervenit două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD aparţinând Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. 

„După efectuarea recunoaşterii s-a constatat că întreg parterul clădirii era inundat cu fum. S-a intervenit pentru stingerea începutului de incendiu şi ventilarea clădirii. Datorită intervenţiei rapide şi profesioniste a echipajelor care au intervenit s-a reuşit lichidarea incendiului înainte ca acesta să se extindă la întreg biroul. Au fost distruse un aparat de aer condiţionat, un telefon şi biroul”, a declarat Cristian Virag. 

Potrivit sursei citate, incendiul ar fi izbucnit „de la un aparat de aer condiţionat uitat sub tensiune”. Nu au fost înregistrate victime şi nici nu a fost necesară evacuarea de persoane din clădire deoarece incendiul s-a produs într-o zi nelucrătoare.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă