16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiu în Piaţa Romană din Capitală, la subsolul unui bloc, cu degajări...

Incendiu în Piaţa Romană din Capitală, la subsolul unui bloc, cu degajări mari de fum. Un bărbat în vârstă a murit

UPDATE 22.35: Un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost găsit în subsolul blocului, în stop cardio-respirator, a murit, au precizat reprezentanții ISU. 


Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la subsolul unui bloc din Piaţa Romană din Capitală, cu degajări mari de fum, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Pentru stingerea incendiului, au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă, nefiind semnalate victime. Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul unui bloc din Piaţa Romana nr. 9.

Apelul iniţial la 112 a fost făcut de către o persoana care livra mâncare în blocul respectiv, ulterior mai multe apeluri fiind primite şi de la locatari. Persoanele care se aflau în apartamente şi care au fost identificate de pompieri, au primit recomandarea de a sta la ferestre pentru a nu respira aer viciat (fum).

 

În urma incidentului din Piaţa Romană 9, în timpul verificării boxelor de la subsol a fost găsit un bărbat de aproximativ 50-60 ani, rănit, medicii afirmând că ar fi posibil să fie în stop cardio-respirator.

"S-au constituit echipe de căutare-salvare, s-au verificat toate spaţiile atât din interior, cât si din exterior cu ajutorul autoscării", au mai transmis pompierii.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă