8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiu la o fabrică de mobilă din Suceava

Incendiu la o fabrică de mobilă din Suceava

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri, la o secţie de fabricat mobila din municipiul Suceava, clădirea fiind afectată pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, iar pompierii militari au reuşit să localizeze incendiul şi intervin pentru lichidarea acestuia, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a declarat că în urma incendiului izbucnit, vineri, la o secţie de fabricat mobilă din municipiul Suceava exista pericolul propagării şi la clădirile din imediata vecinătate, iar pompierii militari de la Detaşamentul Suceava intervin cu patru autospeciale cu spumă şi un echipaj SMURD.

Găleată a spus că intervenţia pompierilor militari a fost dificilă din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile, dar şi a accesului greoi în condiţiile în care clădirea este înconjurată de depozite, clădiri şi spaţii de birouri.

El a mai spus că spaţiul în care funcţionează secţia respectivă a ars pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, incendiul fiind localizat de pompieri.

Găleată a precizat că în incendiu au ars materiale pentru confecţionat mobila şi pal.

"Incendiul este localizat, în prezent, iar pompierii intervin pentru lichidarea focului", a spus Găleată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a mai declarat că incendiul a pornit de la coşul de fum al unei sobe metalice, care nu era protejat corespunzător.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă