10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialINCENDIU puternic în Vrancea: 20 de persoane, EVACUATE dintr-un bloc din Panciu

INCENDIU puternic în Vrancea: 20 de persoane, EVACUATE dintr-un bloc din Panciu

UPDATE: Incendiul izbucnit, joi dimineaţă, la acoperișul unui bloc din orașul Panciu, a fost stins după două ore, informează Mediafax.

mai multe apartamente au fost afectate de incendiu. În acest moment, pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul.

———–

Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate, joi dimineață, dintr-un bloc din orașul Panciu, judeţul Vrancea, din cauza unui incendiu, informează Mediafax.

 Incendiul a fost anunțat, joi, în jurul orei 9.30, la un bloc de locuințe din Panciu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duță.

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați.

Pentru localizarea și stingerea incendiului au fost trimise la Panciu şapte echipaje de pompieri dintre care patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, dar și echipaje SMURD care să asigure asistența medicală la nevoie.

Cristina Duță a mai declarat că aproximativ 20 de locatari ai blocului cuprins de flăcări au fost evacuați cu sprijinul pompierilor, fără a se înregistra persoane rănite.

Incendiul se manifestă, deocamdată, doar la nivelul acoperișului blocului, care este construit din lemn și învelit cu plăci de azbociment.

 

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă