8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Mesajele de condoleanțe ale oficialilor pentru familiile celor morți...

Incendiul din Colectiv. Mesajele de condoleanțe ale oficialilor pentru familiile celor morți în tragedie

Regele Mihai, patriarhul Daniel, președintele Klaus Iohannis și șeful Comisiei Europene sunt printre oficialii care au transmis mesaje de condoleanțe pentru familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv, din Capitală. 

Regele Mihai: ”Fiecare viață este fără preț, iar compasiunea este puntea dintre sufletele noastre.”

Citește și: Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndurerate, în urma incendiului tragic din Capitală

Jean-Claude Juncker: ”Sunt foarte intristat sa vad atatea vieti tinere gasindu-si sfarsitul intr-un mod atat de tragic”. 

Citește și: Incendiul din Colectiv. Primul mesaj de condoleanțe, de la șeful CE

Patriarhul Daniel: ”Suntem alături de cei aflați în suferință pe patul de spital și ne rugăm lui Dumnezeu pentru alinarea durerilor și vindecarea lor. ”

Klaus Iohannis: ”Sunt îndurerat, dar și revoltat că o asemenea tragedie s-a putut întâmpla în centrul Bucureștiului”. 

Citește și: INCENDIUL din Colectiv: Iohannis, la Spitalul Floreasca: S-a abordat după principiul ”lasă că merge și așa

Premierul interimar al Republicii Moldova: ”În aceste clipe de grea încercare, în numele guvernului Republicii Moldova și al meu personal, exprim sentimentele noastre de compasiune și solidaritate”. 

Citește și: Incendiul din Colectiv. Republica Moldova transmite condoleanțe României

Traian Băsescu, fostul președinte al României: ”Dumnezeu să îi odihnească! Însănătoșire deplină celor răniți în tragicul eveniment!”

Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe: ” Ca tată a doi copii, nu pot să nu îmi exprim sentimentele de groază și compasiune față de familiile și prietenii celor aflați în suferință”. 

Mircea Cărtărescu, scriitor: ”Nici o condamnare, nici o încriminare nu le va reda acelor copii viaţa şi sănătatea, nimic nu le va şterge din minte oroarea trăită.”

Citește și: Incendiul din Colectiv. Mircea Cărtărescu avertizează: Bucureştiul e o cursă de șoareci 

Alina Gorgiu, copreședintă PNL: ”Toate gândurile mele se îndreaptă către familiile îndoliate și către tinerii care au fost răniți azi noapte. Dumnezeu să-i odihnească pe cei care au pierit în acest absurd accident!”. 

Președintele și premierul Bulgariei: Sofia este în doliu alături de poporul român

Citește și: INCENDIUL din Colectiv. Bulgaria este în doliu alături de poporul român

 

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă