19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Ultimele trei victime au fost identificate: un minor este...

Incendiul din Colectiv. Ultimele trei victime au fost identificate: un minor este pe listă

Ultimele trei victime din cele 27 de persoane decedate în incendiul din clubul Colectiv, au fost identificate, informează Mediafax.

Abdo Salem, şef de secţie la INML, a declarat că printre ultimele trei victime identificate duminică dimineață este şi un minor de 15 ani.

Duminică dimineaţă au început autopsiile, pe care legiştii intenţionează să le încheie în cursul zilei de duminică.

Duminică, vor fi continuate activităţile de cercetare la faţa locului şi de identificare a persoanelor decedate şi vor fi efectuate autopsiile medico-legale dispuse de procuror, potrivit unui comunicat al Parchetului.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv este de 29 de persoane decedate, după ce două tinere a murit în spitale, în timp ce alte aproape 150 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album – "Mantras of war". Printre persoanele decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru.

Cele mai citite

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă