7.4 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialIncident la stația Constantin Brâncoveanu: O femeie a căzut pe șinele de...

Incident la stația Constantin Brâncoveanu: O femeie a căzut pe șinele de metrou

O femeie de peste 60 de ani a căzut, marți dimineață, pe șinele de metrou la stația Constantin Brâncoveanu, și a fost scoasă de pompieri de sub un tren, fără leziuni majore, informează Mediafax.

În jurul orei 7.30, la metrou s-a anunțat că a avut loc o tentativă de sinucidere la stația Constantin Brâncoveanu, unde o femeie s-ar fi aruncat în fața trenului.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov Daniel Vasile a anunțat că femeia a căzut în mod accidental pe șine și a fost scoasă de sub metrou de pompieri.

Victima, în vârstă de peste 60 de ani, era conștientă și nu prezenta leziuni majore. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgență Bagdasar – Arsenie.

La operațiunea de salvare au participat Detașamentul special de salvatori și două echipaje SMURD ale ISU București – Ilfov.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...
Ultima oră
Pe aceeași temă