6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialINFOTRAFIC: DN 7 A, între Brezoi şi Voineasa, blocat din cauza aluviunilor...

INFOTRAFIC: DN 7 A, între Brezoi şi Voineasa, blocat din cauza aluviunilor de pe şosea

Drumul naţional 7 A, care face legătura între localităţile vâlcene Brezoi şi Voineasa, este blocat, joi seară, în dreptul localităţii Sălişte, din cauza unei cantităţi mari de aluviuni care au acoperit şoseaua, informează Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea traficul rutier pe DN 7A care face legătura între localităţile Brezoi şi Voineasa este complet blocat, joi seară, la intrarea în localitatea Sălişte. Drumul a devenit impracticabil după ce o cantitate mare de aluviuni s-a scurs de pe versanţi în urma ploilor torenţiale din ultima perioadă.

Aceasta nu este singura zonă din judeţul Vâlcea afectată în urma ploilor torenţiale din ultima perioadă. Astfel, în municipiul Râmnicu Vâlcea un drum s-a surpat şi mai multe gospodării şi fântâni din localităţi ale judeţului Vâlcea au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei din zonele afectate.

Nouă judeţe din jumătatea de sud a ţării, între care şi Vâlcea, rămân sub cod galben de ploi până vineri la ora 20.00, potrivit unei atenţionări emise joi de Administraţia Naţională de Meterologie (ANM).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă