13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialINFOTRAFIC. Trafic rutier oprit pe DN12 C din cauza inundațiilor

INFOTRAFIC. Trafic rutier oprit pe DN12 C din cauza inundațiilor

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul rutier a fost oprit joi seara pe DN 12C, după ce în zona Bicaz-Chei după ce carosabilul a fost inundat de apele râului Bicaz. Circulaţia auto va fi reluată vineri dimineaţă. 

"Începând cu ora 21:30, în judeţul Neamţ, a fost închis DN12C, în zona Bicaz-Chei, din cauza creşterii debitului râului. Circulaţia va ramâne întreruptă pe timpul nopţii, preconizându-se că va fi reluată mâine-dimineaţă, la ora 8,00", se precizează în anunţul Centrului INFOTRAFIC. 

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în intervalul 02.06.2016, ora 16,00 – 03.06.2016, ora 18,00 judeţul Neamţ se află sub atenţionare cod portocaliu, fenomenele vizate fiind ploi cu caracter torenţial şi care vor depăşi local 50 litri pe metru pătrat şi izolat, mai ales în zona de munte, până la 100 litri pe metru pătrat. 

Judeţul Neamţ se află sub atenţionare cod galben pe Siret şi afluenţi, cod portocaliu pe râul Moldova bazin superior şi afluenţi, pe râul Bistriţa şi pe râul Trotuş şi cod roşu pe afluenţii din bazinul superior şi mijlociu al râului Bistriţa şi pe râul Trotuş.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă