20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialAvioanele de pe aeroportul Henri Coandă au întârzieri de până la 45...

Avioanele de pe aeroportul Henri Coandă au întârzieri de până la 45 de minute, din cauza zăpezii

Mai multe aeronave de pe Aeroportul Henri Coandă au întârzieri la decolare de aproximativ 45 de minute, din cauza operaţiunilor de degivrare, a anunțat, marți, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), citată de Mediafax.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, pistele, platformele şi căile de rulare fiind deschise şi operaţionale, a precizat CNAB.

Nici o cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza vremii, dar zborurile pot avea întârzieri de aproximativ 45 de minute la decolare, iar în unele cazuri chiar şi de o oră, din cauza operaţiunilor de degivrare.

"Pe aeroporturile din Bucureşti se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene", se mai arată în comunicatul CNAB.

Bucureştiul şi judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Argeş, Teleorman, Olt, Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Caraş-Severin, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova, Vrancea, Bacău, Neamţ, Harghita, Covasna, Braşov, Mureş, Sibiu, Alba, Hunedoara şi Cluj sunt sub avertizare cod galben de ninsori şi vânt până marţi, la ora 22.00.

Cele mai citite

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă