12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialInterlopul Țâță, care l-a atacat pe Puiu Mironescu, în 2011, eliberat din...

Interlopul Țâță, care l-a atacat pe Puiu Mironescu, în 2011, eliberat din greșeală de polițiști

Interlopul Adrian Marin Botez, zis Țâță, acuzat că a vrut să-l ucidă pe Puiu Mironescu a fost eliberat din greșeală din Arstul Poliției Capitalei. Bărbatul a dispărut fără urmă.

Totul s-a întâmplat la data 30 iunie când polițiștii de la Arestul Poliției Capitalei au primit o înștiințare de la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe care a interpretat-o greșit și au decis să-l elibereze. Polițiștii spun că au făcut o confuzie, pentru că în loc de ”condamnat”, au citit „eliberat”.

Astfel, în loc să îl transfere pe bărbat într-un penitenciar, polițiștii l-au eliberat.

Pe numele lui Adrian Botez a fost emis un mandat european de arestare, deoarece acesta ar fi putut să plece din țară.  
 

Citește și: ”Țâță”, interlopul care l-a atacat pe Puiu Mironesu, în 2011, la Bacău, prins într-un restaurant din Centrul Capitalei

”La data de 1 iulie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, de către trei poliţişti, pe linie de reţinere şi arestare preventivă.

Conducerea Poliției Capitalei a dispus efectuarea de verificări interne, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a realizat punerea în libertate a unui bărbat aflat în stare de arest preventiv.

De la momentul sesizării, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus măsuri în vederea depistării şi reîncarcerării persoanei în cauză”, informează Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Adrian Marin Botez a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru că ar fi încercat să-l ucidă pe un alt interlop, Puiu Mironescu, în 2008.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă