15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialIntervenţie pentru salvarea unui bărbat rămas blocat pe o insuliţă

Intervenţie pentru salvarea unui bărbat rămas blocat pe o insuliţă

Un bărbat rămas blocat pe o insuliță de pe râul Teleajen, sâmbătă seară,  a fost salvat de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova.

Militarii de la ISU Prahova au reuşit să îl scoată pe bărbat dintre ape după ce l-au legat şi tras la mal cu ajutorul unor corzi. Acţiunea de salvare a durat aproximativ o oră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, bărbatul este în afara oricărui pericol.

Bărbatul se afla la pescuit când a fost surprins de o viitură puternică şi a rămas blocat pe o insuliţă formată între apele umflate ale râului Teleajen. 

Hidrologii au emis, sâmbătă după-amiază, o avertizare cod galben pe unii afluenţi ai râurilor din bazinul superior şi mijlociu al râului Teleajen, din judeţul Prahova, unde până la ora 21.00 se pot produce inundaţii locale.

Reprezentanţii ISU Prahova spun că operaţiunea de salvare a pescarului prins între apele râului Teleajen este singura situaţie de urgenţă la care militarii ISU au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seară.

Cele mai citite

VIDEO. STB are un nou site. Cum să-l utilizezi

Societatea de Transport București (STB) anunță că are un site nou. “Avem site nou! Intră pe www.stb.ro STB este mai accesibil și în varianta digitală. Începând de...

Irina Begu, calificată în turul secund la Roma, după un meci întins pe două zile

Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, după ce a învins-o joi pe spaniola de origine...

Ucrainenii au atacat o rafinărie rusă cu drone la aproape 1200 km de graniță

Un atac ucrainean cu dronă a vizat o rafinărie rusă din republica Başchiria, situată la o distanţă de aproape 1.200 km de graniţa cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă