10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialIntervenții MAI în zonele cu avertizări de furtuni și viituri: 200 de...

Intervenții MAI în zonele cu avertizări de furtuni și viituri: 200 de oameni, în dispozitiv

 200 de pompieri, jandarmi, polițiști și polițiști de frontieră sunt în dispozitiv, din ordinul ministrului de Interne, în zonele pentru care au fost emise coduri de furtuni, ploi torențiale și grindină. Până vineri seara, forțele MAI au avut 41 de intervenții de urgență. Două ambarcațiuni au fost aduse la mal de Garda de Coastă.

”În condițiile atenționărilor meteorologice care au fost emise astăzi în mai multe regiuni din țară, Centrul operațional de comandă de la nivelul Guvernului alături de Centrul operativ de la nivelul MAI au monitorizat întreaga situație la nivel național și au coordonat intervenția structurilor pentru situații de urgență. 
   
 În cursul zilei de astăzi, până la această oră, structurile inspectoratelor pentru situații de urgență au intervenit în 41 de situații pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice din județele Botoșani, Buzău, Bihor, Dâmbovița, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Vaslui și Vrancea. 
   
 Până în prezent nu au fost înregistrate localități sau persone izolate în urmă fenomenelor meteorologice. 
   
 La această oră mai sunt în desfășurare intervenții în localități din județele Botoșani, Dâmbovița, Prahova, Suceava și Constanța, unde s-au înregistrat ploi și furtuni de intensitate ridicată”, anunță Ministerul de Interne într-un comunicat de presă. 

 Pentru orele următoare situația rămâne în atentă monitorizare în vederea asigurării unei intervenții urgente pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase. 

Cele mai citite

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă