16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialInundații provocate de ploaie în Focșani și trei comune din județ

Inundații provocate de ploaie în Focșani și trei comune din județ

Aversele de ploaie în mari cantități au provocat, marți după-amiază, în municipiul Focșani, refularea unor guri de canal, ceea ce a condus la producerea de inundații în cartierele Vâlcele și Bahne, precum și pe strada Mărășești, relatează Agerpres.   

Cea mai afectată zonă a fost cea din jurul unui pasaj de trecere suprateran din Vâlcele, unde circulația a fost complet oprită după ce o autoutilitară și un autoturism au rămas blocate în mijlocul apelor a căror înălțime a depășit jumătatea mașinilor, potrivit Cristinei Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Pompierii au intervenit și la sediul la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea unde exista riscul de inundare a clădirii în care se află arestul, potrivit unor surse din cadrul instituției.

De asemenea, pompierii militari vrânceni erau prezenți la orele serii pentru scoaterea apelor din gospodării situate în orașele Mărășești și Odobești , precum și în comuna Țifești.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă