10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialInvestigaţia RL despre legătura dintre Sebastian Ghiţă şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale,...

Investigaţia RL despre legătura dintre Sebastian Ghiţă şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, copiată de Antena 3, cu menţiunea “Exclusiv”

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat miercuri, seara ca dezvăluire exclusivă, o investigaţie pe care România liberă a publicat-o miercuri dimineaţa.

„Ghiță, peste 50 milioane de euro de la STS prin pixul generalului Opriș” este titlul investigaţiei publicate de către RL în ediţia din 3 mai. „Firmele controlate direct sau prin interpuși de fostul deputat PSD Sebastian Ghiță au încasat peste 50.000.000 euro de la Serviciul de Telecomunicații Speciale. Primele contracte au fost câștigate în guvernarea Tăriceanu și au explodat în mandatul premierului Boc. Banii au ajuns în conturile unor firme acuzate de procurorii anticorupție de spălare de bani și trafic de influență”, a scris România liberă.

„Urmează dezvăluiri despre schema Ghiţă-STS-Opriş” a stat scris, minute în şir pe ecran în timp ce Mihai Gâdea îşi prezenta emisiunea Sinteza zilei. Când a început să se deruleze materialul pregătit de Antena 3, care conţinea informaţii prezentate de RL dimineaţă, surpriză: pe ecran a apărut menţiunea „Exclusiv”. Mai mult, producătorii emisiunii moderate de Mihai Gâdea au citat doar Jurnalul naţional, ziar din acelaşi trust cu Antena 3, pentru date despre legătura dintre Marcel Opriş şi Sebastian Ghiţă.  

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă